Dit mooie chalet, de Hansson Zeemist, staat te koop op de Veluwe!

Dit chalet, model Zeemist van de Nederlandse bouwer Hansson, staat te koop op Recreatiepark het Eperwoud. Het park is een gezellige familiecamping waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Heb je zin om er op uit te gaan? Dan biedt de omgeving je heel veel mogelijkheden. De Veluwe is een groot natuurgebied dat bekend staat om de vele wilde diersoorten die er rond lopen. Vanaf Epe kun je perfect te voet of op de fiets het natuurgebied ontdekken. Ook bieden de dorpen op de Veluwe veel mogelijkheden en gezelligheden voor zowel lekker eten en drinken, als culturele ontdekkingen. 

Recreatiepark het Eperwoud staat zelf ook vol in het groen. Wanneer je naar de receptie rijdt kom je binnen in een laan vol met bomen en alle kavels zijn omringd door hoge hagen. Bij kavel 134-22 is de tuin mooi aangelegd met beplanting waar in de zomer ook veel vlinders op af komen. Het Hansson Zeemist chalet heeft een mooie afwerking en er is gebruik gemaakt van opvallende kleurencombinaties. De hellingshoek van het lessenaarsdak geeft aan de buitenkant een chique uitstraling en daarnaast binnen veel functionele ruimte. Het chalet bestaat uit twee slaapkamers met kastruimte, een badkamer, een keuken met voorbereiding voor een oven en vaatwasser. Daarnaast geven de centrale verwarming en draai-kiep kozijnen met dubbel glas het comfort dat je nodig hebt. Een prachtig chalet om heerlijk je vakantie dagen in te spenderen, in winter en in zomertijden. 

Verhuur met rendement

Als je dit chalet wilt verhuren dan maak je gebruik van de Veluwe Verhuurbemiddeling, een professionele partij die alles voor jullie ontzorgt. Veluwe Verhuurbemiddeling heeft goede contacten met het park het Eperwoud en handelt in de lijn van de toekomstvisie van dit mooie park. Op deze manier verhuren, geeft een grote meerwaarde zonder zorgen. Laat jullie chalet daarom niet onnodig leeg staan en geef gasten de kans om de Veluwe te verkennen. Verhuur zonder gedoe, met een maximaal rendement. Je hebt de keuze uit een bruto vast rendement of je gaat slim een flexibele afspraak aan met dagelijkse prijsoptimalisatie.
Natuurlijk is er ook de keuze om helemaal niet te verhuren, het is helemaal aan jullie.

Jaarhuur & Info

Permanente bewoning is op Recreatiepark het Eperwoud niet toegestaan.
Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan
De huur/parklasten bedragen € 3.250,- per jaar.
Deze prijs is inclusief de BTW, het meubelpakket en inclusief tuinaanleg. 

Contact

Op het 'Veluwte' gedeelte van dit recreatiepark staan dus naast dit mooie chalet nog een aantal mooie chalets te koop. Neem vooral een kijkje bij het overige aanbod en neem bij vragen contact met ons op. We nemen je graag mee voor een bezichtiging op het park. 
Je kunt ons bereiken op het nummer 06-11775405 of e-mail naar jan@stacaravanmakelaar.nl

Alle kenmerken

Merk-type:
Hansson Zeemist
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4 m
Bouwjaar:
2022
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
134-22
Oppervlakte kavel ±:
300 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.250
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Oost- en Midden Nederland
Park:
Recreatiepark het Eperwoud
Status:
Optie
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel