Luxe Hansson chalet met middenkamer te koop op de Veluwe!

Nieuw in de verkoop hebben we het prachtige model Zeehond van de Nederlandse bouwer Hansson in het verkoop staan. Bijzonder aan dit chalet is de middenkamer indeling, een minder vaak voorkomende, maar wel heel fijne inleiding.
Door het uit elkaar brengen van de twee slaapkamer creëer je privacy en maak je van het gezelligste stuk, namelijk de woonkamer het centrale punt.
De voordelen van deze Nederlandse bouwer is het hoge afwerkingsniveau, de hoge isolatie waarde en de gezellige sfeer die het chalet uitstraalt. Een ander voordeel aan een middenkamer indeling is doordat het grootste deel van je voorzijde bestaat uit ramen, je hierdoor veel lichtinval hebt en je meer het gevoel hebt dat je in de natuur bent. Via de schuifdeuren stap je zo je terras op, waardoor je in je vakanties optimaal van binnen en buiten kunt genieten. Ook mooi aan dit model is de L-vormige keuken die voor een lang keukenblad zorgt, waardoor je veel ruimte hebt tijdens het koken. Verder is de keuken uitgerust met een combimagnetron, koel-/vries combinatie en vaatwasser. 

Recreatiepark het Eperwoud waar dit prachtige chalet staat heeft veel te bieden. Het is een groen park dat midden in de natuur ligt op loopafstand van het plaatsje Epe. De camping is geschikt voor verschillende type vakantiegangers, er is veel rust, maar ook genoeg te beleven in de omgeving. 
Kinderen kunnen spelen in de speeltuin en er is ook een cafe en restaurant waar hapjes en drankjes genuttigd kunnen worden. Recreatiepark het Eperwoud ligt midden op de Veluwe, een natuurgebied met kilometers aan bossen, heide, watertjes en een plek waar veel wilde dieren leven. Dit kun je allemaal ontdekken door erop uit te gaan te voet, op de fiets of zelfs op een paard. In ieder geval een hele fijne plek om je tweede thuis te creëren.

Verhuren van het chalet

Een eigen chalet kopen op Recreatiepark het Eperwoud is een hele goede keus, maar heb je er ook al eens aan gedacht om het chalet te gaan verhuren voor een zeer aantrekkelijk rendement? Op het Eperwoud kun je het chalet in volledig beheer geven aan de verhuurbemiddeling van het park zelf. Voor het hele jaar of alleen op de momenten dat je zelf niet aanwezig bent. Zij zorgen voor alles wat er komt kijken bij de verhuur van het chalet. Het advertentiebeheer en prijsoptimalisatie, maar ook alle fysieke werkzaamheden op locatie. Denk aan de schoonmaak, het linnengoed, het verwelkomen van de gasten en eventuele reparaties.

De verhuurbemiddeling van recreatiepark Eperwoud zorgt ervoor dat jullie recreatiewoning goed vindbaar is op het internet, door te adverteren op verschillende advertentiekanalen en de prijzen dagelijks goed zijn ingesteld. Daarnaast zijn zij het aanspreekpunt voor de gast en innen ze de huurpenningen/borg namens u. Je hoeft dus verder niets te doen. En verhuur je het nieuwe chalet liever niet? Ook dat kan, want verhuur is een vrijblijvende mogelijkheid, geen verplichting.

Jaarhuur & Info

Permanente bewoning is op recreatiepark het Eperwoud niet toegestaan.
Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan
De kavel huur bedraagt € 3.615,- incl. forensenbelasting.
De verkoopprijs van het chalet is inclusief BTW en inclusief transport, plaatsing en tuinaanleg.
Zou je het chalet commercieel willen gaan verhuren, dan is de BTW verrekenbaar.

Contact

Op het 'Veluwte' gedeelte van dit recreatiepark staan dus naast dit mooie chalet nog een aantal mooie chalets in de verkoop. Neem vooral een kijkje bij het overige aanbod en neem bij vragen contact met ons op. We nemen je graag mee voor een bezichtiging op het park. 
Je kunt ons bereiken op het nummer 06-11775405 of e-mail naar jan@stacaravanmakelaar.nl

Alle kenmerken

Merk-type:
Hansson Zeehond
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.40 m
Bouwjaar:
2022
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
134-37
Oppervlakte kavel ±:
300 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.615
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Oost- en Midden Nederland
Park:
Recreatiepark het Eperwoud
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel