Een nieuwe vakantiewoning te koop met verhuurmogelijkheden op de Veluwe, Gelderland

Heb je altijd al gedroomd van een vakantiehuis op de betoverende Veluwe? Dan hebben we prachtige mogelijkheden beschikbaar! Dit mooie Hansson-chalet van het model Zeebonk is helemaal sleutelklaar voor zijn nieuwe bewoners. Recreatiepark het Eperwoud is het hele jaar geopend, waardoor je deze winter al kunt genieten van deze fijne plek. Het Eperwoud is een sfeervol familiepark met diverse voorzieningen.
In het nieuwe 'Veluwte'-gedeelte staan diverse chalets te koop. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen plek voor jezelf of een investering met verhuurmogelijkheden, hier vind je het beide. Het park heeft een cafetaria, een speeltuin en zelfs e-bikeverhuur, zodat je er op uit kunt om de diverse mogelijkheden van de Veluwe te ontdekken. 

Dit Hansson Zeebonk chalet op kavel 134-32 straalt rust uit met zijn zachte beige tinten en houtaccenten. Het chalet biedt een ruime woonkamer met openslaande deuren, een luxe keuken met voorzieningen zoals een vaatwasser, combimagnetron en koel-/vriescombinatie. Er zijn twee comfortabele slaapkamers, een eigentijdse badkamer en een apart toilet. Het chalet is daarnaast uitstekend geïsoleerd en bevat centrale verwarming.

Verhuren met een dagelijkse prijsoptimalisatie

De verhuurbemiddeling is in eigen beheer van recreatiepark Eperwoud. Zij werken met zorg en aandacht, want de kwaliteit zit in de details. Wil je jullie kostbare chalet liever niet verhuren, geen probleem!
Maar als je wel geïnteresseerd bent in rendement of in de dekking van de jaarlijkse kosten, dan zijn de verhuurmogelijkheden op het Eperwoud een prima kans. Door gebruik te maken van slimme systemen en samen te werken met lokale partners, hebben ze de verhuur en het beheer op de best mogelijke manier ingericht.

De verhuurbemiddeling van recreatiepark Eperwoud staat voor de liefde van gastvrijheid, natuur en zeker ook de digitale techniek om mensen een paar dagen te laten recreëren op de prachtige Veluwe. Met de juiste mensen op de juiste plek, zorgen ze voor een gezond rendement op jullie chalet en een optimale beleving van de gasten. 
Een slimme manier om rendement te halen uit jullie tweede thuis op het Eperwoud. 

Jaarhuur & Info

Permanente bewoning is op recreatiepark het Eperwoud niet toegestaan.
Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan
De kavel huur bedraagt € 3.615,- incl. forensenbelasting.
De verkoopprijs van het chalet is inclusief BTW en inclusief transport, plaatsing en tuinaanleg.
Zou je het chalet commercieel willen gaan verhuren, dan is de BTW verrekenbaar.

Contact

Op het 'Veluwte' gedeelte van dit recreatiepark staan dus naast dit mooie chalet nog een aantal mooie chalets in de verkoop. Neem vooral een kijkje bij het overige aanbod en neem bij vragen contact met ons op. We nemen je graag mee voor een bezichtiging op het park. 
Je kunt ons bereiken op het nummer 06-11775405 of e-mail naar jan@stacaravanmakelaar.nl

 

Alle kenmerken

Merk-type:
Hansson Zeebonk
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.25 m
Bouwjaar:
2022
Indruk van object:
Uitstekend
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Airco:
Nee
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
134-32
Oppervlakte kavel ±:
300 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.615
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Oost- en Midden Nederland
Park:
Recreatiepark het Eperwoud
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel