Prachtige IRM stacaravan te koop op de Veluwe!

Op recreatiepark het Eperwoud in Epe staan een aantal mooie stacaravans en chalets in de verkoop, waaronder dit Franse model stacaravan IRM Rêve d'été. Het nieuw aangelegde deel van het park hebben we de naam 'Veluwte' gegeven en niet zomaar! Het recreatiepark ligt namelijk midden op de Veluwe op loopafstand van Epe. De Veluwe is een groot natuurgebied waar veel sportieve activiteiten te beleven vallen, zoals fietsen, wandelen, wilde dieren spotten en zelf surfen. Daarnaast is ook een hapje en een drankje in een van de horecagelegenheden of een bezoekje aan een van de Hanzesteden heel gezellig! 

De tuin van kavel 134-20 is prachtig aangelegd door een hovenier. Daarnaast is de stacaravan al volledig gemeubileerd, wat betekent dat je er gelijk in kunt. De openslaande deuren zijn de ingang van de stacaravan waardoor je de gezellige woonkamer instapt. Deze is uitgerust met een hoekbank die je ook kunt omtoveren tot een bedbank. Een heerlijk plekje op gezellig te zitten met familie en vrienden, maar ook handig om deze gasten een slaapplek te bieden. Aan de woonkamer grenst de luxe uitgeruste hoekkeuken met vaatwasser, elektrische oven en koel-/vriescombinatie. Verder bestaat het chalet uit twee slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De eerste slaapkamer bevat een tweepersoonsbed en heeft daarnaast ook een inloop kledingkast met schuifdeuren. Ook is er een aansluiting te vinden voor een eventuele bovenlader wasmachine. De tweede slaapkamer bevat twee eenpersoons bedden, een kledingkast en bovenkasten. Een groot voordeel van een IRM stacaravan is dat er op veel plekken opbergruimte is ingebouwd. De combinatie van de mooie locatie en de fijne stacaravan maken het een ideale plek om je vrije tijd te spenderen. 

Verhuurmogelijkheden

Het parkreglement staat het toe dat dit chalet verhuurd mag worden. Het is geen must, het is een vrijblijvende mogelijkheid. Alle begrip als je het chalet liever alleen voor jullie zelf houdt, het is immers jullie eigen plekje op de Veluwe.

Maar mocht je, in de periodes dat jullie er niet zijn, toch wat inkomsten willen genereren dan wordt er een zeer aantrekkelijk rendement aangeboden.
Al verhuur je maar een paar weken, bijvoorbeeld om de jaarkosten te dekken, dan is dat zeker al de moeite waard. 
Je besteedt al het werk uit aan recreatiepark Eperwoud, zij verzorgen het hele traject. Zelf hoef je alleen maar de data door te geven dat je er niet bent.

Jaarhuur & Info

Permanente bewoning is op recreatiepark het Eperwoud niet toegestaan.
Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan
De kavel huur bedraagt € 3.615,- incl. forensenbelasting.
De verkoopprijs van het chalet is inclusief BTW en inclusief transport, plaatsing en tuinaanleg.
Zou je het chalet commercieel willen gaan verhuren, dan is de BTW verrekenbaar.

Contact

Op het 'Veluwte' gedeelte van dit recreatiepark staan dus naast deze mooie stacaravan nog een aantal mooie chalets in de verkoop. Neem vooral een kijkje bij het overige aanbod en neem bij vragen contact met ons op. We nemen je graag mee voor een bezichtiging op het park. 
Je kunt ons bereiken op het nummer 06-11775405 of e-mail naar jan@stacaravanmakelaar.nl

Alle kenmerken

Merk-type:
IRM Rêve d'été
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10,7 x 4 m
Bouwjaar:
2022
Indruk van object:
Uitstekend
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
134-20
Oppervlakte kavel ±:
300 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.615
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Oost- en Midden Nederland
Park:
Recreatiepark het Eperwoud
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel