Een mooi plekje midden in de natuur!

Op een prachtige plek midden in de natuur staat dit mooie Hansson Zeeleeuw Chalet. Hansson is een Nederlandse bouwer die bekend staat om zijn goede afwerkingskwaliteit. In het chalet zijn neutrale kleuren gebruikt die een rustig gevoel uitstralen. Het chalet heeft een standaard indeling waarbij je binnenkomt in de hal. Onderweg naar de woonkamer loop je langs de keuken die uitgerust is met inbouw apparatuur. Hieronder vallen een vaatwasser, een combimagnetron, een koel-vriescombinatie en er is gekozen voor hoogglans keukendeuren. De woonkamer heeft een ruim gevoel door de grote ramen en via de schuifdeur stap je zo je terras op. Ideaal voor de lekkere zomerdagen! Daarnaast heeft het chalet twee slaapkamers met kasten en een badkamer. Genoeg luxe om hier goed te kunnen vertoeven! 

Nog een aantal leuke meubeltjes uitzoeken voor de woonkamer en daarna kan je er zo in! Recreatiepark het Eperwoud is een rustige familiecamping die midden op de Veluwe ligt. In de omgeving van de Veluwe is veel te beleven, er is namelijk heel veel natuur te zien maar culturele uitstapjes zijn ook zeker mogelijk. Neem vooral eens een kijkje op onze Instagram en Facebook, hier delen we regelmatig leuke tips om de omgeving te gaan ontdekken. Kom vooral eens lang om te kijken! Dan ervaar je de rust van de camping en de prachtige locatie. 

Jaarhuur & Info

Commerciële verhuur en permanente bewoning zijn op recreatiepark het Eperwoud niet toegestaan.
Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan. 
De huur/parklasten bedragen €3250,- per jaar.
Deze prijs is inclusief de BTW en inclusief tuinaanleg. 

Contact

Op het 'Veluwte' gedeelte van dit recreatiepark staan dus naast deze mooie stacaravan nog een aantal mooie chalets in de verkoop. Neem vooral een kijkje bij het overige aanbod en neem bij vragen contact met ons op. We nemen je graag mee voor een bezichtiging op het park. 
Je kunt ons bereiken op het nummer 06-24667234 of e-mail naar office@stacaravanmakelaar.nl

Alle kenmerken

Merk-type:
Hansson Zeeleeuw
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.25
Bouwjaar:
2022
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
28
Oppervlakte kavel ±:
300 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.250
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Oost- en Midden Nederland
Park:
Recreatiepark het Eperwoud
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel