Een prachtige Hansson Zeeleeuw te koop in Epe!

Ben je op zoek naar de perfecte plek om te spenderen in je vakanties of de weekenden? Wij bieden een aantal mooie chalets te koop aan op een park midden in de Veluwe. De Veluwe staat bekend om zijn prachtige natuur en de vele wilde diersoorten. Je kunt op allerlei manieren de omgeving ontdekken, namelijk door wandelroutes, fietsroutes, excursies en nog veel meer. In het dorp Epe waar het park dicht in de buurt ligt is ook veel de beleven. Er zijn veel gezellige terrassen en bezienswaardigheden, leuk voor zowel de zomer als de wintertijd. Ook de camping zelf heeft gezellige faciliteiten, zoals een restaurant, een cafetaria en een speeltijd. 

Recreatiepark het Eperwoud is een gezellige familiecamping, maar door de ligging midden in de natuur is het ook een plek met veel rust. Voor ieder wat wils dus! Heb je zin om op avontuur te gaan, dan zijn er veel mogelijkheden,  maar wil je je terugtrekken, dan zijn de kavels op het park daar heel geschikt voor. 

Ook kavel 26 is omringd in het groen met een mooi aangelegd terras. Het prachtige Hansson Zeeleeuw chalet is daarnaast van alle gemakken voorzien. Dit model heeft een standaard indeling met twee slaapkamers, een badkamer met toilet, een keuken met luxe inbouw apparatuur en een ruime woonkamer. In de slaapkamers hebben we boxspring bedden geplaatst die zorgen voor een ideale nachtrust. De mooie openslaande deuren geven je toegang tot je tuin, ideaal voor een zonnige morgen. Een ideale plek om tot rust de komen dus!

Jaarhuur & Info

Commerciële verhuur en permanente bewoning zijn op Recreatiepark het Eperwoud niet toegestaan.
Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan. 
De huur/parklasten bedragen €3750,- per jaar.
Deze prijs is inclusief de BTW en inclusief tuinaanleg. 

Contact

Op het 'Veluwte' gedeelte van dit recreatiepark staan dus naast dit mooie chalet nog een aantal mooie chalets in de verkoop. Neem vooral een kijkje bij het overige aanbod en neem bij vragen contact met ons op. We nemen je graag mee voor een bezichtiging op het park. 
Je kunt ons bereiken op het nummer 06-24667234 of e-mail naar office@stacaravanmakelaar.nl

Alle kenmerken

Merk-type:
Hansson Zeeleeuw
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.25 m
Bouwjaar:
2022
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
26
Oppervlakte kavel ±:
300 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.750
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Oost- en Midden Nederland
Park:
Recreatiepark het Eperwoud
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel